Sponsrade länkar

Köpa billiga skor

Billiga damskor behöver inte vara dåliga – men kvaliteten varierar enormt. Därför är det klokast att handla riktigt billiga skor i fysiska butiker, där du kan granska deras materialkvalitet på egen hand.

Du som gillar att shoppa skor över allt annat bör upprätta en budget för att skapa självkontroll. Sedan är det upp till dig att disponera pengarna utan att överskrida den utsatta gränsen. Att handla många par billiga skor kan ge mer valuta för pengarna är ett fåtal dyra par – förutsatt att man shoppar med omsorg. Några tips för dig som efterlyser billiga skor:

  • Motstå frestelsen att köpa det senaste modet och satsa istället på klassiska par. Moderna skor ser bra ut för stunden, medan klassiska skor håller i flera säsonger.
  • Handla alltid skor i slutet av säsongen. Genom att köpa sommarskor i september istället för i april kan du spara halva priset.
  • För att ett par skor ska vara riktigt prisvärda måste de hålla i flera säsonger. Köp därför billiga skor av hög kvalitet för att undvika att skorna slits snabbare än vad som är brukligt. Ibland kan de riktigt billigaste paren från Skopunkten behöva undvikas till förmån för ett något dyrare par från DinSko.
  • Billiga skor varierar oerhört i kvalitet. Därför kan det vara klokt att handla dem i fysiska butiker där du kan granska kvalitet hos sömmar och sula.

Tips och varningar

Utveckla om möjligt en bra relation med din lokala skomakare, som då kan ta sig an mindre reparationer (och förebyggande behandlingar) på dina skor. På så sätt kan skorna hålla ytterligare en säsong.

Ibland kan de riktigt billigaste paren från Skopunkten behöva undvikas till förmån för ett något dyrare par från DinSko.

Sponsrade länkar

Sponsrade länkar

Mest populära varumärken
ASOS (2599)
Diesel (2139)
Prada (483)
Nike (381)
Fred Perry (235)
Mest populära kläder
Tröjor (38419)
Byxor (30596)
Klänningar (14756)
Festklänningar (576)
Kostymer (935)
Mest populära skor
Sandaler (6228)
Sneakers (4939)
Högklackade skor (3527)
Herrskor (2826)
Boots (1657)
Övriga produktteman
Elektronik