Sponsrade länkar

Köpa strumpbyxor för män

Strumpbyxor är populära även bland män – inte minst eftersom byxan visat sig ha positiva effekter på blodcirkulationen. Men plagget kan också användas i rent estetiska syften – antalet modeller och materialkombinationer är talrika.

En anledning till att strumpbyxor även blivit populära bland män är att de har många hälsorelaterade effekter; strumpbyxor kan t.ex. både lindra muskelvärk och stimulera blodcirkulationen. Av denna anledning förekommer olika varianter av medicinska strumpbyxor. Likaså hämmar strumpbyxan svettlukter genom att hålla fötterna torra inuti skon. Några instruktioner inför köpet:

  • Handla strumpbyxor i onlinebutiker som fokuserar särskilt på herrkläder.
  • Tänk på att stora mängder elastan (lycra) gör strumpbyxan åtsittande. Strumpbyxor i ren bomull är således inte lika töjbara och elastiska.
  • Bestäm på förhand vilken typ av herrstrumpbyxor du är ute efter. Idag finns nämligen strumpbyxor med blixtlås, förstärkta fotpartier och ogenomskinliga anklar (bra för dig som vill bära strumpbyxor istället för vanliga strumpor).

Tips och varningar

Tänk på att en del strumpbyxor för män saknar själva strumpdelen – trots att de säljs under namnet strumpbyxor. Strumpbyxor passar bra istället för långkalsonger. Byxan fungerar dels som benvärmare, dels har den positiv inverkan på blodcirkulationen. Yrkesgrupper som vistas mycket utomhus, däribland vandrare, idrottare, militärer och poliser, har stor nytta av att bära strumpbyxor under dagen.

Bestäm på förhand vilken typ av herrstrumpbyxor du är ute efter.

Sponsrade länkar

Sponsrade länkar

Mest populära varumärken
ASOS (2599)
Diesel (2139)
Prada (483)
Nike (381)
Fred Perry (235)
Mest populära kläder
Tröjor (38419)
Byxor (30596)
Klänningar (14756)
Festklänningar (576)
Kostymer (935)
Mest populära skor
Sandaler (6228)
Sneakers (4939)
Högklackade skor (3527)
Herrskor (2826)
Boots (1657)
Övriga produktteman
Elektronik