Sponsrade länkar

Tips om billiga kostymer

Nätet är det givna shoppingstället för dig som vill handla billiga kostymer. Men utförsäljningar och lagerrensningar i fysiska butiker är lika bra alternativ.

Dressmann brukar rea ut billiga kostymer till halva priset strax efter att studentsäsongen upphört. Då kan du komma över en fullgod, svart bomulls- eller polyesterkostym för några hundralappar. Men det finns även andra alternativ:

  • Köp begagnade kostymer i second hand shoppar; en unik möjlighet att förvärva märkeskostymer till ett sällsynt lågt pris.
  • Att handla på Blocket, Tradera och Myrorna är främst att rekommendera för dig som vill komma över en kostym riktigt billigt, ibland för under 100 kronor.
  • Billiga märkeskostymer från Armani, Hugo Boss eller Gucci kan köpas till halva priset på många amerikanska hemsidor. Tänk dock på riskerna med att handla från okända webbutiker. Hur vet du att varan verkligen är äkta? Har företaget momsregistreringsnummer, företagsadress och kundtjänst utsatta på hemsidan?
  • Du som har vägarna förbi Sydostasien kan köpa en billig, färdigsydd kostym för samma pris som en serietillverkad kostym i Sverige. Garanterat värt ett försök.

Tips och varningar

Tänk på att kravet på formalitet är lägre i Sverige än i många närliggande länder. Kostymer som är billiga även till utseendet står inte högt i kurs, särskilt om du åker på affärsresor och representationer.

Tänk på att kravet på formalitet är lägre i Sverige än i många närliggande länder.

Sponsrade länkar

Sponsrade länkar

Mest populära varumärken
ASOS (2599)
Diesel (2139)
Prada (483)
Nike (381)
Fred Perry (235)
Mest populära kläder
Tröjor (38419)
Byxor (30596)
Klänningar (14756)
Festklänningar (576)
Kostymer (935)
Mest populära skor
Sandaler (6228)
Sneakers (4939)
Högklackade skor (3527)
Herrskor (2826)
Boots (1657)
Övriga produktteman
Elektronik