Sponsrade länkar

Bomullskalsonger - köptips

Majoriteten av alla herrkalsonger är tillverkade av bomull; ett förträffligt material både på sommaren och på vintern. Köp dina bomullskalsonger styckvis, såvida det rör sig om ett förstagångsköp.

Bomullskalsonger är perfekta under varma sommardagar. Naturligheten i bomullsfibrerna underlättar huden att andas, vilket är viktigt under varma dagar. Bomullskläder är överlag lämplig klädsel på sommaren. Inför valet av bomullskalsonger kan du börja med att följa anvisningarna nedan:

  • Storleksmärkningen hos bomullskalsonger kan variera något. För att inte riskera felköp kan du istället köpa kalsonger utifrån midjemått (finns angivet på majoriteten av kalsongförpackningarna i detaljhandeln).
  • Prioritera tjocka bomullskalsonger för vinterhalvåret och tunna dito för sommaren. Den modell som brukar synas på thailändska fiskare är inte alls tokig som underbyxor under shorts.
  • Vita bomullskalsonger är det ultimata valet till ljusa kortbyxor och övrig sommarklädsel (inte minst för att kalsongen inte ska synas igenom). På vintern är däremot mörkare färger fullt tänkbara. Detsamma gäller kalsonger med olika mönstertryck.
  • Kalsonger som reas ut behöver inte vara dåliga; men oftast rör det sig om restpartier. Det kan alltså vara svårt att komma över samma modell en gång till.

Tips och varningar

Köp bomullskalsonger styckvis och undvik att köpa dem i storpack hos grossist, åtminstone ifall det rör sig om ett förstagångsköp. Tänk också på att göra din slutgiltiga bedömning först efter några tvättar, när kalsongerna uppnått sin riktiga storlek.

Kalsonger som reas ut behöver inte vara dåliga; men oftast rör det sig om restpartier.

Sponsrade länkar

Sponsrade länkar

Mest populära varumärken
ASOS (2599)
Diesel (2139)
Prada (483)
Nike (381)
Fred Perry (235)
Mest populära kläder
Tröjor (38419)
Byxor (30596)
Klänningar (14756)
Festklänningar (576)
Kostymer (935)
Mest populära skor
Sandaler (6228)
Sneakers (4939)
Högklackade skor (3527)
Herrskor (2826)
Boots (1657)
Övriga produktteman
Elektronik