Sponsrade länkar

Shoppingguider Underkläder

Underkläder till bröllop – några råd

Att köpa underkläder till bröllopet må vara en petitess i det totala sammanhanget; men var ändå mån om att köpa bekväma underkläder, ifall du vill undvika skavsår och obekväma danser.

Underkläder för män

Underkläder – särskilt kalsonger – är svåra att köpa. Köp dem därför styckvis och fyll på med samma modell om kalsongerna visar sig hålla måttet.

Underkläder för damer

Damunderkläder är svåra att köpa. Experimentera dig därför fram till rätt modell och stil. Köp underkläder – särskilt trosor – styckvis. Ifall trosan visar sig bekväm – fyll på med fler exemplar.

Bomullskalsonger – köptips

Majoriteten av alla herrkalsonger är tillverkade av bomull; ett förträffligt material både på sommaren och på vintern. Köp dina bomullskalsonger styckvis, såvida det rör sig om ett förstagångsköp.

Se bra ut i vita kalsonger

Vitt är snyggt, särskilt på sommaren. Du som vill klä dig i vita kort- eller långbyxor har i regel få valmöjligheter. Vitt är den enda färg som inte syns igenom tunna sommarshorts.

Köpa strumpbyxor för män

Strumpbyxor är populära även bland män – inte minst eftersom byxan visat sig ha positiva effekter på blodcirkulationen. Men plagget kan också användas i rent estetiska syften – antalet modeller och materialkombinationer är talrika.

Hur köpa strumpbyxor?

Strumpbyxor är ett mångsidigt plagg, som fyller såväl praktiska som estetiska funktioner. Var noga med att välja rätt material och anpassa strumpbyxan till din övriga outfit.

Stora strumpbyxor

Stora strumpbyxor för stora kvinnor används för att skapa en stramare outfit. Som kraftig kvinna bör du även tänka på att färgen har betydelse för om du upplevs som stor eller inte.

Hur bära tights?

Tights är ett flexibelt plagg som kan bäras tillsammans med kjolar, skjortor eller klänningar. En ytterligare fördel är den fria möjligheten att välja mellan olika skotyper.

Stryka underkläder

Att stryka underkläder är helt onödigt i de allra flesta fall. Du som är klädd i mycket tighta kläder kan däremot ha nytta av att stryka dina underkläder – på så sätt undviker du att vecken hos skrynkliga underkläder syns igenom.

Underkläder till barn

Prioritera komfort och funktionalitet när du väljer underkläder till ditt barn. Låt även barnen få vara med på ett hörn – t.ex. genom att välja färg och mönstertryck.

Bekväma underkläder – män

Att köpa kalsonger är svårt, eftersom storleksmärkningen knappast är konsekvent mellan olika tillverkare. Experimentera dig därför fram till en tillverkare du är nöjd med – och fortsätt köpa kalsonger från densamma.

Bröllopsunderkläder – tips

Svårigheterna med att välja lämpliga underkläder till bröllopet ligger i första hand hos bruden. Brudgummen använder i regel samma boxershorts dagen ut.

Mest populära varumärken
ASOS (2599)
Diesel (2139)
Prada (483)
Nike (381)
Fred Perry (235)
Mest populära kläder
Tröjor (38419)
Byxor (30596)
Klänningar (14756)
Festklänningar (576)
Kostymer (935)
Mest populära skor
Sandaler (6228)
Sneakers (4939)
Högklackade skor (3527)
Herrskor (2826)
Boots (1657)
Övriga produktteman
Elektronik