Sponsrade länkar

Stora strumpbyxor

Stora strumpbyxor för stora kvinnor används för att skapa en stramare outfit. Som kraftig kvinna bör du även tänka på att färgen har betydelse för om du upplevs som stor eller inte.

På samma sätt som bleka kvinnor använder strumpbyxor för att skapa en snyggare färgton på benen, är strumpbyxan ett medel för mulliga kvinnor att uppnå ett fastare utseende i ben och höfter. Inför köpet av stora strumpbyxor är följande råd särskilt viktiga:

  • Du som i grunden har en stor kroppsfigur – och vill skapa en fastare kroppsform med strumpbyxans hjälp – bör vara noga med att välja en tillräckligt åtsittande storlek. Strumpbyxor som i grunden är för stora kommer inte att bidra till en slankare kroppsupplevelse. Tänk dock på att åtsittande strumpbyxor inte bör bäras under någon längre tid.
  • Var uppmärksam på vilket material strumpbyxan är tillverkad av. Elastan (eller lycra) är ett elastiskt material som gör att strumpbyxorna formar sig efter kroppen. Ju mer elastan, desto tightare blir strumpbyxorna. Många kraftiga tjejer upplever att strumpbyxor med stora mängder elastan klämmer åt så att det gör ont. Försök därför hitta en medelväg mellan rätt mängd elastan och mängden värk du kan stå ut med till förmån för en fastare passform.

Tips och varningar

Tänk också på att strumpbyxornas färg har betydelse för hur andra upplever din kroppsform. Ljusare färger ger i regel ett större intryck än mörka, särskilt svarta, färgtoner.

Strumpbyxor som i grunden är för stora kommer inte att bidra till en slankare kroppsupplevelse.

Sponsrade länkar

Sponsrade länkar

Mest populära varumärken
ASOS (2599)
Diesel (2139)
Prada (483)
Nike (381)
Fred Perry (235)
Mest populära kläder
Tröjor (38419)
Byxor (30596)
Klänningar (14756)
Festklänningar (576)
Kostymer (935)
Mest populära skor
Sandaler (6228)
Sneakers (4939)
Högklackade skor (3527)
Herrskor (2826)
Boots (1657)
Övriga produktteman
Elektronik