Sponsrade länkar

Bröllopsunderkläder – tips

Svårigheterna med att välja lämpliga underkläder till bröllopet ligger i första hand hos bruden. Brudgummen använder i regel samma boxershorts dagen ut.

Brudgummen upplever det sällan som problematiskt att shoppa underkläder till den mörka kostymen. Det gäller helt enkelt att hitta ett par snygga boxershorts som duger lika väl på bröllopsnatten som under vigseln och på efterkommande fest. För bruden är det desto svårare att hitta lämpliga underkläder. Några tips:

  • Underkläderna får inte skymta fram under klänningen. Välj därför en färg på underkläderna som sammanfaller med din hudfärg. Prioritera bekväma underkläder under vigseln och på festen. Mot natten kan det sedan vara läge att byta underkläder till förmån för något sexigare.
  • Testa underkläderna tillsammans med klänningen, innan bröllopet äger rum. Ifall du är missnöjd med underkläderna – t.ex. för att deras spetskanter skaver mot bröllopsklänningen (en vanlig anledning) – köp nya underkläder i god tid.
  • Underkläderna behöver inte vara dyra – huvudsaken är att de är bekväma. Satsa inte en förmögenhet på något som ändå inte syns.

Tips och varningar

Vita underkläder är ett alternativ till hudfärgade underkläder. En fördel med vita underkläder är att de sammanfaller med klänningens färg. Frirummet att välja underkläder i skiftande färger blir emellertid betydligt större för dig som inte gifter dig i traditionell, vit skrud.

Vita underkläder är ett alternativ till hudfärgade underkläder.

Sponsrade länkar

Sponsrade länkar

Mest populära varumärken
ASOS (2599)
Diesel (2139)
Prada (483)
Nike (381)
Fred Perry (235)
Mest populära kläder
Tröjor (38419)
Byxor (30596)
Klänningar (14756)
Festklänningar (576)
Kostymer (935)
Mest populära skor
Sandaler (6228)
Sneakers (4939)
Högklackade skor (3527)
Herrskor (2826)
Boots (1657)
Övriga produktteman
Elektronik