Sponsrade länkar

Underkläder för damer

Damunderkläder är svåra att köpa. Experimentera dig därför fram till rätt modell och stil. Köp underkläder – särskilt trosor – styckvis. Ifall trosan visar sig bekväm – fyll på med fler exemplar.

Underkläder för kvinnor varierar betydligt mer än männens beträffande form, storlek och stil. Att kvinnor således behöver mer tid till shopping är fullt naturligt. Några tips på vägen:

  • Tänk på att trosor ska passa alltifrån åtsittande stretchjeans till lediga klänningar och kjolar.
  • Tänk på att stora trosor kan reducera fettvalkar, förutsatt att trosorna är åtsittande. Du som köper åtsittande trosor bör emellertid tänka på att köpa bomullstrosor för att huden ska kunna andas.
  • Anpassa trosorna efter din kroppsform; du som har en timglasformad kropp får gärna framhäva din smala midja med hjälp av ett par stringtrosor, medan boxerliknande trosor passar dig som har en äppelformad figur.
  • Undvik att förstagångshandla trosor och andra underkläder i flerpack hos grossister. Att köpa underkläder styckvis är att rekommendera. Efter att man hittat en bekväm trosa kan man successivt fylla på med fler varianter av samma modell. Det skadar inte att ha flera liknande par i garderoben.

Tips och varningar

Experimentera med olika modeller; klassiska bomullstrosor med spets, string, boxertrosor och bikini. Avgör sedan vilken stil du är mest bekväm i.

Undvik att förstagångshandla trosor och andra underkläder i flerpack hos grossister.

Sponsrade länkar

Sponsrade länkar

Mest populära varumärken
ASOS (2599)
Diesel (2139)
Prada (483)
Nike (381)
Fred Perry (235)
Mest populära kläder
Tröjor (38419)
Byxor (30596)
Klänningar (14756)
Festklänningar (576)
Kostymer (935)
Mest populära skor
Sandaler (6228)
Sneakers (4939)
Högklackade skor (3527)
Herrskor (2826)
Boots (1657)
Övriga produktteman
Elektronik