Sponsrade länkar

Underkläder till barn

Prioritera komfort och funktionalitet när du väljer underkläder till ditt barn. Låt även barnen få vara med på ett hörn – t.ex. genom att välja färg och mönstertryck.

Barns underkläder bör i första hand väljas utifrån bekvämlighetsaspekter. Kläderna ska vara bekväma, lagom åtsittande och inte irritera huden. Låt gärna barnet vara med och välja färg, medan du själv står för materialvalet. Några tips på vägen:

  • Köp underkläder som är en storlek större med reservation för att kläderna kommer att krympa i tvätten (och att barnet kommer att växa).
  • Prioritera underkläder i 100 % bomull. Prioritera likaså underkläder utan små lappar med tvättinstruktioner som hänger i nacken (ogillas starkt av barn).
  • Underkläder finns med en mängd olika mönstertryck. Hello Kitty är populärt bland tjejer, medan 1980-talets Disneytryck åter börja uppenbara sig på underkläder för pojkar. Den enda risken med att låta barn själva välja sina underkläder är att de tycker om dem såtillvida att de tar av sig tröja och byxor närhelst andan faller på.

Tips och varningar

Både pojkar och flickor gillar underkläder med djärva mönster och förhållandevis mörka färger. I så fall bör du som förälder tänka på att även det andra klädlagret bör vara mörkt – detta för att mönstertryck och färger inte ska synas igenom det andra klädlagret.

Prioritera underkläder utan små lappar med tvättinstruktioner som hänger i nacken.

Sponsrade länkar

Sponsrade länkar

Mest populära varumärken
ASOS (2599)
Diesel (2139)
Prada (483)
Nike (381)
Fred Perry (235)
Mest populära kläder
Tröjor (38419)
Byxor (30596)
Klänningar (14756)
Festklänningar (576)
Kostymer (935)
Mest populära skor
Sandaler (6228)
Sneakers (4939)
Högklackade skor (3527)
Herrskor (2826)
Boots (1657)
Övriga produktteman
Elektronik