Sponsrade länkar

Underkläder för män

Underkläder – särskilt kalsonger – är svåra att köpa. Köp dem därför styckvis och fyll på med samma modell om kalsongerna visar sig hålla måttet.

De mest bekväma herrunderkläderna är tillverkade av bomull. Prioritera ren bomull och undvik textilblandningar bestående av bomull och elastan; dessa tenderar att klämma åt allt för mycket. Bomullsunderkläder med tunna elastiska band är desto bättre, eftersom banden klämmer åt på mindre känsliga ställen. Tänk vidare på följande:

  • Ett ytterligare skäl till att undvika syntesblandningar är att naturliga textilier ger hudens känsliga områden en bättre luftning.
  • Se till att de elastiska band som återfinns hos kalsonger inte är för breda och för åtsittande. I annat fall försämras både blodflöde och bekvämlighet.
  • Att hitta ett par passande kalsonger är svårt; köp därför ett par kalsonger (även strumpor och långkalsonger) åt gången. Om storleken sedan matchar din figur är det fritt fram att köpa fler par.

Tips och varningar

Tänk på att bomullskalsonger tenderar att krympa ett par storlekar efter några tvättar. Därför gör det ingenting om kalsongerna känns aningen lösa de första gångerna de används. Eftersom de elastiska banden också krymper med tiden, är det viktigt att inte satsa på för små modeller.

Prioritera ren bomull och undvik textilblandningar bestående av bomull och elastan.

Sponsrade länkar

Sponsrade länkar

Mest populära varumärken
ASOS (2599)
Diesel (2139)
Prada (483)
Nike (381)
Fred Perry (235)
Mest populära kläder
Tröjor (38419)
Byxor (30596)
Klänningar (14756)
Festklänningar (576)
Kostymer (935)
Mest populära skor
Sandaler (6228)
Sneakers (4939)
Högklackade skor (3527)
Herrskor (2826)
Boots (1657)
Övriga produktteman
Elektronik