Sponsrade länkar

Stryka underkläder

Att stryka underkläder är helt onödigt i de allra flesta fall. Du som är klädd i mycket tighta kläder kan däremot ha nytta av att stryka dina underkläder – på så sätt undviker du att vecken hos skrynkliga underkläder syns igenom.

Många låter bli att stryka sina underkläder med motiveringen att ingen okänd person ändå kommer att se dem. Och visst är det så – oftast. Du som ska på spontana dejter, eller besöka någon bekant som gillar att brassa på i huset, kan ha nytta av att underkläderna får en omgång med strykjärnet. Detsamma gäller dig, vars andra klädlager är tight såtillvida att eventuella veck hos underkläderna syns igenom. Tänk särskilt på följande när du stryker underkläderna:

  • Var noga med att anpassa värmen på strykjärnet till rätt textiltyp.
  • Ifall du inte vet vilket material dina underkläder är tillverkade av – stryk dem på lägsta värme.
  • Vik gärna dina underkläder när du är klar med strykningen. Naturliga veck i plaggen är betydligt snyggare än veck som uppkommit på konstlad väg.

Tips och varningar

Underkläder kan strykas både med vanligt strykjärn och med ångstrykjärn. Ifall du inte har tillgång till en strykbräda kan du stryka underkläderna på en handduk, som placerats på en plan yta. Det kan vara klokt att snåla med värmen ifall du stryker kläderna på ett lackat bord eller ett exklusivt parkettgolv.

Underkläder kan strykas både med vanligt strykjärn och med ångstrykjärn.

Sponsrade länkar

Sponsrade länkar

Mest populära varumärken
ASOS (2599)
Diesel (2139)
Prada (483)
Nike (381)
Fred Perry (235)
Mest populära kläder
Tröjor (38419)
Byxor (30596)
Klänningar (14756)
Festklänningar (576)
Kostymer (935)
Mest populära skor
Sandaler (6228)
Sneakers (4939)
Högklackade skor (3527)
Herrskor (2826)
Boots (1657)
Övriga produktteman
Elektronik