Sponsrade länkar

Underkläder till bröllop – några råd

Att köpa underkläder till bröllopet må vara en petitess i det totala sammanhanget; men var ändå mån om att köpa bekväma underkläder, ifall du vill undvika skavsår och obekväma danser.

Underkläder är knappast det första man tänker på inför bröllopet. Att det som inte syns kan förbigås är en vanlig missuppfattning, tyvärr. Men prioritera inte bort underkläderna – skavsår och obekväma danser är inga trevliga bröllopsminnen. Inför köpet av bröllopsunderkläder bör du i första hand tänka på följande:

  • Att handla boxershorts till brudgummen är mindre komplicerat än att handla passande underkläder till bruden, som går ihop med bröllopsklänningen. När du shoppar – prova därför underkläderna i provrummet ovanpå dina gamla. Undvik svarta trosor till vita bröllopsklänningar.
  • Bekväma underkläder är sällan sexiga. Köp därför två par trosor – ett bekvämt par till bröllopsfesten och ett betydligt sexigare till bröllopsnatten.
  • Spara kvittona till underkläderna; ifall de inte känns bekväma tillsammans med klänningen bör du ha möjlighet till återköp.
  • Titta dig noga i spegeln när du provar underkläderna med bröllopsklänningen. Framträder underklädernas konturer genom klänningen? Känns de bekväma?

Tips och varningar

Köp gärna underkläder på rea, men försäkra dig i så fall om att underkläderna säljs med bytesrätt. Att satsa stora pengar på underkläder är i grund och botten oförsvarbart; ett bröllop kostar ändå så pass mycket.

Titta dig noga i spegeln när du provar underkläderna med bröllopsklänningen.

Sponsrade länkar

Sponsrade länkar

Mest populära varumärken
ASOS (2599)
Diesel (2139)
Prada (483)
Nike (381)
Fred Perry (235)
Mest populära kläder
Tröjor (38419)
Byxor (30596)
Klänningar (14756)
Festklänningar (576)
Kostymer (935)
Mest populära skor
Sandaler (6228)
Sneakers (4939)
Högklackade skor (3527)
Herrskor (2826)
Boots (1657)
Övriga produktteman
Elektronik