Sponsrade länkar

Hur bära tights?

Tights är ett flexibelt plagg som kan bäras tillsammans med kjolar, skjortor eller klänningar. En ytterligare fördel är den fria möjligheten att välja mellan olika skotyper.

Tights kan ha olika längder; de kan sluta strax under knäna och sträcka sig ända ner till anklarna. Tights – särskilt leggings – tillverkas i en mängd olika tyger, inte minst i denimliknande material, glänsande polyester och vanliga bomullsblandningar med varierande mängder elastan. Några förslag för att skapa snygga outfits med tights:

  • Kombinera tights med tunikor av olika material. En lång tunika, som sträcker sig ner över baken, är särskilt snygg i kombination med midjebälte. Du som vill skippa bältet kan däremot välja en kortare tunika. Svarta tunikor med svarta tights/leggings skapar en elegant outfit väl lämpad för utekvällar.
  • Tights kan med fördel kombineras med kjolar och klänningar. Tights som kombineras med vida klänningar skapar ett böljande, bohemiskt mode som främst passar yngre kvinnor. Ett ytterligare tips för 20-åriga tjejer är att bära tights i denimtyg tillsammans med minikjol.
  • Tillsammans med rymliga skjortor. Att kombinera tighta tröjor med leggings eller andra varianter av tights är förkastligt – det är inte snyggt att exponera sin smalhet till överdrift. Små kvinnor bör vidare se till att skjortan inte tas för en klänning, medan långa kvinnor bör välja en skjorta som är tillräckligt lång för att täcka baken.

Tips och varningar

Pumps, ballerinaskor och ankelboots är lämpliga skoval i kombination med tights. Knälånga stövlar är ett lämpligt vinteralternativ eftersom skorna på så sätt fungerar som benvärmare.

Tights kan med fördel kombineras med kjolar och klänningar.

Sponsrade länkar

Sponsrade länkar

Mest populära varumärken
ASOS (2599)
Diesel (2139)
Prada (483)
Nike (381)
Fred Perry (235)
Mest populära kläder
Tröjor (38419)
Byxor (30596)
Klänningar (14756)
Festklänningar (576)
Kostymer (935)
Mest populära skor
Sandaler (6228)
Sneakers (4939)
Högklackade skor (3527)
Herrskor (2826)
Boots (1657)
Övriga produktteman
Elektronik