Sponsrade länkar

Bröllopsskor och vägledning

Välj bröllopsskor med omsorg. Prioritera bekvämlighet och frångå gärna de traditionella vita satinskorna.

Att välja bröllopskor som matchar brudklänningen är i sig ett konststycke. Många moderna tjejer väljer att gifta sig i alltifrån gladiatorsandaler till ballerinaskor, vilket är i sin ordning – förutsatt att skorna valts utifrån klänningens stil och form. Att gifta sig i ballerinaskor är ett utmärkt alternativ ur komfortsynpunkt, särskilt om bröllopet äger rum utomhus. Ytterligare tips:

  • Hitta skor som passar perfekt. Det räcker inte med att skorna passar på ett ungefär, eftersom du kommer att röra dig mycket under kvällens gång. Skoskav är ett vanligt – men inget trevligt – bröllopsminne.
  • Välj skor som anpassats efter tillfället. Vita satinskor är knappast lämpliga för strand- eller parkbröllop.
  • Anpassa skornas material till klänningens mönster och textiltyp, eller se åtminstone inte att materialet är direkt opassande.
  • Köp om möjligt skorna i en vanlig skobutik. Skobutiker som riktat in sig särskilt mot bröllopsskor tillämpar inte sällan en ogynnsam prissättning.
  • När du väl hittat ett par passande skor, se till att gå in dem innan bröllopet. Använd dem någon timme varje dag åtminstone en vecka innan den stora dagen.

Tips och varningar

Vita skor är inget absolut krav idag. Skapa gärna en färgglad outfit med hjälp av skorna. Ifall din bröllopsklänning är tillräckligt lång för att dölja skorna, använd gärna skor som är bekväma att röra sig i – varför inte helt vanliga sneakers? I så fall går det bra att köpa dina bröllopsskor online.

Skobutiker som riktat in sig särskilt mot bröllopsskor tillämpar inte sällan en ogynnsam prissättning.

Sponsrade länkar

Sponsrade länkar

Mest populära varumärken
ASOS (2599)
Diesel (2139)
Prada (483)
Nike (381)
Fred Perry (235)
Mest populära kläder
Tröjor (38419)
Byxor (30596)
Klänningar (14756)
Festklänningar (576)
Kostymer (935)
Mest populära skor
Sandaler (6228)
Sneakers (4939)
Högklackade skor (3527)
Herrskor (2826)
Boots (1657)
Övriga produktteman
Elektronik