Sponsrade länkar

Gummistövlar till vardags

Gummistövlar används i första hand för att skydda foten mot fukt och väta. Särskilt bland tjejer fungerar stövlar som en del av en modern outfit. I första hand ihop med färgglada kjolar och klänningar.

Gummistövlar används inte längre bara av praktiska skäl, trots att de ofta används av jordbrukare, trädgårdsarbetare och jägare. Idag kan gummistövlar köpas i ett brett urval av färger och mönster för att tillfredsställa konsumenternas ökade trendbehov. Några råd inför köpet av snygga vardagsstövlar:

  • Köp en större storlek ifall du på förhand med vet dig att du kommer att bära tjocka strumpor i stövlarna.
  • Köp fodrade gummistövlar ifall de kommer att användas i mycket kalla miljöer.
  • Dagens gummistövlar är lite annorlunda beroende på om de är avsedda för män eller kvinnor (många tjejstövlar är t.ex. försedda med klack). Gummistövlar för tjejer brukar vara pastellfärgade, rosa eller gula. Stövlar för killar är däremot blå, svarta eller bruna till färgen.
  • Tjejer kan använda färgglada stövlar som en del av sin sommarklädsel. Stövlarna passar väl ihop med färgglada kjolar och klänningar under regniga sommardagar.

Tips och varningar

Den som av olika anledningar behöver använda gummistövlar i temperaturer under -5 grader bör satsa på fodrade varianter. I annat fall kommer stövlarna att kännas kalla – till och med om du har tjocka raggsockar på dig.

Dagens gummistövlar är lite annorlunda beroende på om de är avsedda för män eller kvinnor.

Sponsrade länkar

Sponsrade länkar

Mest populära varumärken
ASOS (2599)
Diesel (2139)
Prada (483)
Nike (381)
Fred Perry (235)
Mest populära kläder
Tröjor (38419)
Byxor (30596)
Klänningar (14756)
Festklänningar (576)
Kostymer (935)
Mest populära skor
Sandaler (6228)
Sneakers (4939)
Högklackade skor (3527)
Herrskor (2826)
Boots (1657)
Övriga produktteman
Elektronik