Sponsrade länkar

Hur köpa byxor?

Du som ska ut och shoppa byxor bör precisera ditt behov innan du ger dig ut i butikerna, eller handlar online. Organisera förslagsvis byxköpet enligt vårt förslag nedan.

Att gå ut och shoppa enbart i syfte att jaga rätt på ett par snygga byxor är svårt. Antalet stilar och färger skapar ett virrvarr av valmöjligheter och bidrar snarare till förvirring än till klarhet. Därför är det viktigt att du från början försöker precisera vad du är ute efter. Organisera ditt byxköp i följande steg:

  • Börja med att fastställa en budget. På så sätt vet du vilka butiker du bör undvika från första början.
  • Välj sedan stil utifrån din kroppsform. Du som t.ex. har en platt rumpa – välj byxor med fylliga bakfickor som gör att din rumpa ser rundare ut.
  • Besluta dig även för vilken typ av byxor du är ute efter; vida jeans eller stretchbyxor? Stentvättade eller släta varianter – med eller utan mönstertryck?
  • Var noga med att köpa rätt storlek och utgå från att storlekarna kan variera mellan olika tillverkare.
  • Prova sedan en handfull olika byxor. Våga även prova byxor som ser fula ut på butikshyllan. Byxor ser nämligen ofta betydligt annorlunda ut på kroppen än i hyllan.

Tips och varningar

Undvik att köpa byxor som är så åtsittande att de är obekväma att bära. I takt med att byxorna krymper i tvätten riskerar de att bli ännu mer åtsittande.

Våga även prova byxor som ser fula ut på butikshyllan.

Sponsrade länkar

Sponsrade länkar

Mest populära varumärken
ASOS (2599)
Diesel (2139)
Prada (483)
Nike (381)
Fred Perry (235)
Mest populära kläder
Tröjor (38419)
Byxor (30596)
Klänningar (14756)
Festklänningar (576)
Kostymer (935)
Mest populära skor
Sandaler (6228)
Sneakers (4939)
Högklackade skor (3527)
Herrskor (2826)
Boots (1657)
Övriga produktteman
Elektronik