Sponsrade länkar

Shoppingguider Byxor

Hur stryka byxor?

Att stryka byxor är knappast något konststycke. Att stryka ett par byxor tar knappt tio minuter; en väl värd investering förutsatt att du behåller byxorna i ett par dagar.

Hur köpa byxor?

Du som ska ut och shoppa byxor bör precisera ditt behov innan du ger dig ut i butikerna, eller handlar online. Organisera förslagsvis byxköpet enligt vårt förslag nedan.

Denimjeans

Denimtyget är en synnerligen universell textiltyp, som återfinns på både jeans, arbetskläder och fritidsplagg. Tyget är robust och mer hållbart än något annat bomullstyg på marknaden.

Baggy jeans – vad är det?

Baggy är en beteckning för särskilt säckiga jeans som i första hand används av ungdomar. Tänk på att stilen är högst informell och ibland direkt olämplig.

Köpa billiga jeans

Köp billiga jeans hos grossister, lågprisbutiker och i second hand shoppar. Du som har koll på utländska valutor – köp dina jeans utomlands.

Jeans för män

Killar kräver enkelhet – samtidigt som de vill hitta det perfekta paret jeans på kortast möjliga shoppingtid. Ta del av några tips för att förkorta shoppingen och förbättra resultatet av densamma.

Hur fålla byxor?

Fålla antingen byxor på traditionellt sätt med maskin eller med fållband bestående av torkat lim. Den senare varianten uppfattas som en provisorisk variant.

Köpa byxor i rätt storlek

Frustrationen över att ha köpt byxor i fel storlek kan inte beskrivas med ord. Nedan återfinns några tips som förhoppningsvis hjälper dig att undvika denna typ av situationer.

Byxor till sommaren

Prioritera naturliga fibrer som tål maskintvätt. Vitt är en självklar sommarfärg, liksom ljusa pasteller. Undvik däremot regelrätta polyesterbyxor.

Seglarbyxor

Dagens seglarbyxor med hängslen avviker starkt från det historiska seglarmodet. Bestäm dig därför om du vill satsa på ett par klassiska seglarbyxor – eller seglarbyxor i modern tappning.

Köpa kostymbyxor

Kostymbyxor används särskilt i samband med formella fester och som högtidsklädsel. Välj en klassisk modell som håller länge framför kostymbyxor som är trendiga för stunden.

Hur bära khakibyxor?

Khakibyxorna är mäkta populära sedan 1980-talets senare hälft. Dessa kan användas både av tjejer och killar, men tänk på att formalitetsnivån varierar beroende om du är kvinna eller man.

Mest populära varumärken
ASOS (2599)
Diesel (2139)
Prada (483)
Nike (381)
Fred Perry (235)
Mest populära kläder
Tröjor (38419)
Byxor (30596)
Klänningar (14756)
Festklänningar (576)
Kostymer (935)
Mest populära skor
Sandaler (6228)
Sneakers (4939)
Högklackade skor (3527)
Herrskor (2826)
Boots (1657)
Övriga produktteman
Elektronik