Sponsrade länkar

Köpa billiga jeans

Köp billiga jeans hos grossister, lågprisbutiker och i second hand shoppar. Du som har koll på utländska valutor – köp dina jeans utomlands.

Du som är på jakt efter billiga jeans bör först klargöra dina egna behov. Är du ute efter billiga, märkeslösa byxor eller vill du komma över märkesjeans, typ Levis eller Wrangler, så billigt som möjligt? Avgör också om du är kapabel att handla begagnade jeans, eller om du prompt måste ha nya dito. Några råd på vägen:

  • Köp om möjligt nya jeans hos grossister – såväl märkesjeans som billigare byxtyper.
  • Köp jeansen från utlandet. Tänk på att märkesjeans är billigas i hemlandet; Levis är t.ex. billigt i USA, medan (äkta) DG är billiga i Italien.
  • Det gå ofta bra att hitta snygga begagnade jeans i second hand butiker. I välsorterade butiker finns såväl märkesjeans som märkeslösa byxor. Var dock noga med att granska byxornas skick.
  • Besök särskilda klädloppmarknader; många sådana är fulla med välhållna jeans. Undvik däremot marknader med inriktning mot alltiallo, då sannolikheten att hitta jeans i passande storlekar är minimal.
  • Handla i lågprisbutiker – typ Ullared – om du helt och hållet saknar anspråk på märke och kvalitet.

Tips och varningar

Du som är intresserad av att spekulera med valutor har mycket att vinna på att handla utomlands. Om dollarn är billig är USA det självklara alternativet. Men det finns även gott om billiga jeans i Euroland – bland annat i Tyskland och Italien. Att beställa via Thailand kan också löna sig – förutsatt att man känner till trovärdiga butiker med låga fraktkostnader.

Du som är intresserad av att spekulera med valutor har mycket att vinna på att handla utomlands.

Sponsrade länkar

Sponsrade länkar

Mest populära varumärken
ASOS (2599)
Diesel (2139)
Prada (483)
Nike (381)
Fred Perry (235)
Mest populära kläder
Tröjor (38419)
Byxor (30596)
Klänningar (14756)
Festklänningar (576)
Kostymer (935)
Mest populära skor
Sandaler (6228)
Sneakers (4939)
Högklackade skor (3527)
Herrskor (2826)
Boots (1657)
Övriga produktteman
Elektronik