Sponsrade länkar

Hur välja snygga höstskor?

Snygga, tidlösa höstskor brukar vara tillverkade i djupa färgtoner som speglar höstens förändringar i naturen. Satsa på enkla modeller så håller sig skorna moderna i flera säsonger.

När sommar övergår till höst behöver skokollektionen vanligen uppdateras. För att undvika spontanköp och dyra utgifter bör du på förhand planera vilka par höstskor du behöver köpa. Räkna med åtminstone ett par bruksskor, eventuellt ett par gummistövlar samt sneakers för inomhusträningen. Några ytterligare tips:

  • Lägg undan skoannonser redan i augusti. På så sätt får du i ett tidigt skede koll på vilka trender som gäller inför hösten.
  • Vissa trender återkommer, medan andra är helt nya. Du som vill satsa på ett par höstskor, som håller mer än en säsong, bör prioritera loafers eller träskor. Mocka och tweed i djupa färgtoner är ständigt återkommande inslag i höstmodet.
  • Du som står i begrepp att köpa höstskor till barnen bör ta med dig barnen till skoaffären, även i de fall du bara ska köpa ett par billiga skor. Ett felköp behöver inte vara dyrt i ekonomisk bemärkelse, men nog så irriterande och inte minst tidskrävande vad gäller returnering och återköp.

Tips och varningar

Du som handlar skor i fysiska butiker bör alltid be om en provstrumpa ifall du väljer att prova många olika skomodeller. I många fall lönar det sig att prova skor i fysiska butiker, som sedan beställs hem online.

Du som vill satsa på ett par höstskor, som håller mer än en säsong, bör prioritera loafers eller träskor.

Sponsrade länkar

Sponsrade länkar

Mest populära varumärken
ASOS (2599)
Diesel (2139)
Prada (483)
Nike (381)
Fred Perry (235)
Mest populära kläder
Tröjor (38419)
Byxor (30596)
Klänningar (14756)
Festklänningar (576)
Kostymer (935)
Mest populära skor
Sandaler (6228)
Sneakers (4939)
Högklackade skor (3527)
Herrskor (2826)
Boots (1657)
Övriga produktteman
Elektronik