Sponsrade länkar

Klubbkläder – tips

Den som är osäker på vilka kläder som går hem på klubbar bör från början välja en klädstil som är universellt acceptabel.

Den som besöker en klubb ska både se bekväm och flashig ut. Alla vana klubbesökare vet att felaktig klädsel kan leda till avvisning vid dörren. Klädseln är särskilt viktig för män som besöker klubbar i stora städer. Olika klubbar tillämpar naturligtvis olika klädkoder, men följande plagg brukar alltid vara förbjudna:

  • Hängande och pösiga jeans.
  • Sneakers eller sportskor (oavsett märke).
  • Träningskläder.

En lämplig outfit kan istället bestå av mörka boot-cut-jeans, en färgglad knäppt skjorta i kombination med mörk kavaj. En snygg klocka eller ett stilfullt bälte är möjliga accessoarer.

Klubbmode för damer

Alternativen för damer är desto fler. Det är t.ex. acceptabelt för kvinnor att visa mer hud, trots att klädkoden är formell. Populära outfits är korta klänningar eller smala jeans i kombinationen med lågt skuren blus. Möjliga tillbehör är stora örhängen, halsband med flashiga smycken samt ett eller flera armband. Se till att kunna röra dig fritt i din klädsel.

Klubbskor

Klädkoder på finare klubbar anger ofta skotyp, både för män och för kvinnor. Den som inte känner till klubbens klädkod bör alltid välja skor som garanterat matchar klubbens policy. Män bör leta efter bruna eller svarta läderskor, med eller utan snören. För kvinnor gäller däremot högklackat (tänk på att de ska vara bekväma att röra sig i) eller stövlar. Välj ett par väl ingångna skor.

Alla vana klubbesökare vet att felaktig klädsel kan leda till avvisning vid dörren.

Sponsrade länkar

Sponsrade länkar

Mest populära varumärken
ASOS (2599)
Diesel (2139)
Prada (483)
Nike (381)
Fred Perry (235)
Mest populära kläder
Tröjor (38419)
Byxor (30596)
Klänningar (14756)
Festklänningar (576)
Kostymer (935)
Mest populära skor
Sandaler (6228)
Sneakers (4939)
Högklackade skor (3527)
Herrskor (2826)
Boots (1657)
Övriga produktteman
Elektronik