Sponsrade länkar

Köpa skor i små storlekar

Barnavdelningen eller nätet är de enda lösningarna för dig som har avvikande små fötter. Det går ofta att hitta rätt sko, men skoköpet tar längre tid för personer med små fötter än för normalfotade.

Många personer med små skostorlekar tvingas leta skor på barnavdelningen. Det gäller då att hitta skor utan typiska barnmotiv. Men förtrösta icke. Små skor finns att tillgå. Om inte annat så finns det flera butiker med små skostorlekar; det är bara att googla sig fram. Tänk dock på följande:

  • Att köpa skor i små storlekar är mer tidskrävande än att köpa större skor. Du kanske inte kan hitta rätt storlek i din fysiska skobutik, men väl välja ut rätt stil och färg för att sedan beställa skon över nätet. Utbudet är nämligen den största fördelen med att handla skor online.
  • Amerikanska sidor som thelittleshop.com, zappos.com och shoebuy.com är exempel på webbutiker med ett stort utbud av små skor. Men även här är shoppingen mer tidskrävande eftersom leveransen från USA tar tid i anspråk.
  • Att köpa barnskor är inte dumt, förutsatt att du handlar i butiker som säljer sofistikerade barnskor utan typiska barnmotiv.
  • Den sista utvägen är naturligtvis helt och hållet måttanpassade skor, som en skomakare tillverkar från scratch. Men skomakarens enorma arbete avspeglar sig självklart i prissättningen.

Tips och varningar

Somliga skotyper kan vara mycket svåra att få tag på, däribland svarta lackskor för herrar i storlekar under 37-38. För damer börjar svårigheterna vid storlek 34-35.

Den sista utvägen är naturligtvis helt och hållet måttanpassade skor, som en skomakare tillverkar från scratch.

Sponsrade länkar

Sponsrade länkar

Mest populära varumärken
ASOS (2599)
Diesel (2139)
Prada (483)
Nike (381)
Fred Perry (235)
Mest populära kläder
Tröjor (38419)
Byxor (30596)
Klänningar (14756)
Festklänningar (576)
Kostymer (935)
Mest populära skor
Sandaler (6228)
Sneakers (4939)
Högklackade skor (3527)
Herrskor (2826)
Boots (1657)
Övriga produktteman
Elektronik