Sponsrade länkar

Köpa stövlar

Stövlar är den mest populära typen av vinterskor för tjejer och kvinnor. Vi berättar några saker du bör tänka på inför köpet av stövlar.

När de varma månaderna är slut är det dags att byta ut sandaler mot stövlar. Stövlarna ska både se snygga ut och hålla fötterna varma. Tänk därför på att stövlarna måste vara fodrade på insidan, gärna med pälsfoder. Övriga karakteristika som stövlarna måste uppfylla:

  • Stövlarna ska vara fodrade såtillvida att du inte behöver bära mer än ett par strumpor när det är kallt utomhus.
  • Köp om möjligt stövlar med klack. Klacken gör inte bara att du ser längre ut, utan bidrar även till att sulan inte kommer i direktkontakt med snö och is. På så sätt slipper du att bli blöt om fötterna.
  • Vinterstövlarnas sula bör vara tillverkad av ett material som ger bra grepp. Gummi med räfflor är enastående ur denna synvinkel.
  • Vinterstövlar i läder och mocka får lätt missfärgningar av vägsalt. Var därför noga med att regelbundet avlägsna saltrester.
  • När du köper vinterstövlar är det viktigt att välja en passande längd. Stövlar av halvlängd är mest populära. En fördel med stövlar av knälängd är däremot att de samtidigt fungerar som benvärmare. På så sätt kan du även bära kjol och miniklänning mitt i vintern.

Tips och varningar

Sannolikt kommer du ofta att gå klädd i jeans. Se därför till att stövlarna passar bra ihop med denimtyg (både stretchjeans och lösare byxvarianter).

Vinterstövlar i läder och mocka får lätt missfärgningar av vägsalt.

Sponsrade länkar

Sponsrade länkar

Mest populära varumärken
ASOS (2599)
Diesel (2139)
Prada (483)
Nike (381)
Fred Perry (235)
Mest populära kläder
Tröjor (38419)
Byxor (30596)
Klänningar (14756)
Festklänningar (576)
Kostymer (935)
Mest populära skor
Sandaler (6228)
Sneakers (4939)
Högklackade skor (3527)
Herrskor (2826)
Boots (1657)
Övriga produktteman
Elektronik