Sponsrade länkar

Köpa träningsoverall

Välj din träningsoverall med omsorg. Velourbaserade overaller är bäst under vinterhalvåret, medan lätta bomullsblandningar hör sommaren till. Polyesteroveraller är också ett alternativ, som främst passar inomhusträning.

Träningsoveraller finns i en mängd olika utföranden och varianter. Många träningsoveraller och joggingkostymer är till utseendet ganska tråkiga och intetsägande, varför vårt tips är att i första hand satsa på en roligare modell. Velourblandningar är lämpliga för vintern, medan bomullsoveraller, med inslag av elastan, är bäst lämpade för varma förhållanden.

Prioritera smidiga träningsoveraller

Träningsoverallen får inte vara så tung att den förhindrar dina rörelser, vilket ofta är fallet med velouroveraller. Du som står i begrepp att köpa en velouroverall bör därför prova den omsorgsfullt i butiken – promenera gärna några varv inne i själva butikslokalen och nöj dig inte med att bara prova plagget i provrummet.

Träningsoveraller med snygga detaljer

Prioritera träningsoveraller med snygga detaljer som kontrastsömmar, broderier och många praktiska fickor. En del joggingoveraller saknar genomgående dragkedja och måste således tas av och på som en anorak. Snyggt måhända, men denna typ av träningsoveraller upplevs av många som opraktiska.

Oavsett om du är tjej eller kille får du gärna välja en roligare färg än svart; mörkgrönt eller vinrött kan rekommenderas – liksom olika färgkombinationer. Men var noga med att alltid tvätta över- och underdel tillsammans eftersom delarna på så sätt bleknar lika mycket och behåller samma färg.

Träningsoverallen får inte vara så tung att den förhindrar dina rörelser.

Sponsrade länkar

Sponsrade länkar

Mest populära varumärken
ASOS (2599)
Diesel (2139)
Prada (483)
Nike (381)
Fred Perry (235)
Mest populära kläder
Tröjor (38419)
Byxor (30596)
Klänningar (14756)
Festklänningar (576)
Kostymer (935)
Mest populära skor
Sandaler (6228)
Sneakers (4939)
Högklackade skor (3527)
Herrskor (2826)
Boots (1657)
Övriga produktteman
Elektronik