Sponsrade länkar

Moderna herrkläder

En modern outfit behöver inte nödvändigtvis bestå av de senaste trenderna. Desto viktigare är att klädvalet matchar din kropp och stil.

För att ge ifrån dig ett modernt intryck bör du som kille i första hand välja kläder som passar din figur och kroppsform. Att välja kläder som passar är betydligt viktigare än att hålla sig till det senaste inom modevärlden. Trots att du inte har tillgång till senaste trender kan du öka trendigheten i din outfit genom att vidta följande åtgärder:

  • Bär aldrig något vulgärt eller provocerande om du vill uppnå ett affärsmässigt intryck. Den som har vulgära budskap drar visserligen åt sig blickar, men på ett negativt sätt.
  • Välj skjortor med rätt ärmlängd och byxor i rätt storlek (fålla vid behov!).
  • Välj rätt form av krage. Du som har kort hals bör undvika polotröjor och gärna bära halsduk istället för krage; på så sätt framgår inte din korta halslängd.
  • Skorna bör väljas utifrån klädernas stil. Ifall du bär semiformella eller informella kläder behöver skorna inte vara samma färg som övrig klädsel. Du som däremot eftersträvar en formell outfit måste bära skor och kostym i samma färg. Kombinera aldrig svarta kostymer med mörkbruna skor.

Tips och varningar

Du behöver inte köpa dyra klädmärken för att se modern ut; även billiga klädtillverkare följer med i modesvängarna i samma takt som dyrare märken. Dyra märken är bara en statussymbol och inte alltid förenliga med senaste från modevärlden.

Du som har kort hals bör undvika polotröjor och gärna bära halsduk istället för krage.

Sponsrade länkar

Sponsrade länkar

Mest populära varumärken
ASOS (2599)
Diesel (2139)
Prada (483)
Nike (381)
Fred Perry (235)
Mest populära kläder
Tröjor (38419)
Byxor (30596)
Klänningar (14756)
Festklänningar (576)
Kostymer (935)
Mest populära skor
Sandaler (6228)
Sneakers (4939)
Högklackade skor (3527)
Herrskor (2826)
Boots (1657)
Övriga produktteman
Elektronik