Sponsrade länkar

Partykläder – kille

Som kille är det viktigt att klä sig vårdat och propert. Undvik sliskiga accessoarer och satsa på en proper, informell look.

För killar gäller vanligen en proper, informell stil på klubbar, discon och hemmafester. Undvik sportkläder och andra fritidskläder utan satsa istället på stilrena vardagsplagg. Skapa din outfit i följande steg:

  • Börja uppifrån med håret. En väl omhändertagen frisyr är värd att satsa på. Använd gelé eller vax (i måttliga mängder!) vid behov.
  • Använd om möjligt en tight skjorta som framhäver dina kurvor på ett snyggt sätt. Ifall du är mullig är en lösare skjorta att rekommendera.
  • Undvik avsmalnande byxor. Prioritera mörka byxmodeller (även svarta jeans duger). Byxorna får gärna vara stentvättade.
  • Skorna ska vara bekväma och snygga. Tänk på att många dörrvakter avvisar kunder genom att bedöma skornas stilnivå. Läderskor är att föredra, både med och utan snören. Ju mörkare färg på lädret, desto mer formella är skorna. Sneakers är totalt olämpliga som klubbklädsel – den som kommer iklädd den typen av skor riskerar att omedelbart avvisas vid entrédörren.

Tips och varningar

Halvknäppta skjortor som blottar ditt brösthår är högst ovälkommen klubbklädsel. Detsamma gäller hängande guldkedjor och accessoarer som gör anspråk på en överdriven matchoprägel.

Halvknäppta skjortor som blottar ditt brösthår är högst ovälkommen klubbklädsel.

Sponsrade länkar

Sponsrade länkar

Mest populära varumärken
ASOS (2599)
Diesel (2139)
Prada (483)
Nike (381)
Fred Perry (235)
Mest populära kläder
Tröjor (38419)
Byxor (30596)
Klänningar (14756)
Festklänningar (576)
Kostymer (935)
Mest populära skor
Sandaler (6228)
Sneakers (4939)
Högklackade skor (3527)
Herrskor (2826)
Boots (1657)
Övriga produktteman
Elektronik