Sponsrade länkar

Skomode i Europa – för killar

Europeiska killar har alltid pressen på sig att se snygga ut om fötterna. Särskilt de som råkar bo i London eller Paris.

Europa anses vara modets absoluta centrum med London Fashion Week, Paris shoppingdistrikt och Milanos unika modekvarter. Kraven på att vara snygg om fötterna blir därför påfallande – även bland killar. Några modetips för killar i alla korthet:

  • Espradiller (platta eller högklackade sandaler med duk, vars ursprung kan härledas till Pyrenéerna) är numera acceptabla även bland killar. Skotypen är extremt anpassningsbar och finns i en mängd storlekar och färger; alltifrån marinblått och vitt 8havsmotiv) till ränder i skiftande färger. Denna skotyp passar bäst på sommaren i kombination med linnen eller shorts.
  • Tennisskor är en ständigt återkommande trend och är omtyckta tack vare sitt ungdomliga utseende. Typiska tennisskor köps i vitt och svart, men även svart/rött och vitt/marinblått är populära kombinationer.
  • Flip-flops används traditionellt på våren, men börjar bli populära även under vinterhalvåret. Flip-flops avviker från sandaler i det att de inte skyddar ankeln och är försedda med en Y-formad gummirem framtill vid tårna. Bär gärna flip-flops i kombination med pösiga byxor. Populära tillverkare: Billabong, Reef, Volcom och Havians.

Flip-flops på vintern

Tänk på att flip-flops går mot att bli allvädersskor, som även används under vinterhalvåret (i synnerhet i snöfattiga europeiska storstäder).

Tennisskor är en ständigt återkommande trend och är omtyckta tack vare sitt ungdomliga utseende.

Sponsrade länkar

Sponsrade länkar

Mest populära varumärken
ASOS (2599)
Diesel (2139)
Prada (483)
Nike (381)
Fred Perry (235)
Mest populära kläder
Tröjor (38419)
Byxor (30596)
Klänningar (14756)
Festklänningar (576)
Kostymer (935)
Mest populära skor
Sandaler (6228)
Sneakers (4939)
Högklackade skor (3527)
Herrskor (2826)
Boots (1657)
Övriga produktteman
Elektronik