Sponsrade länkar

Skor för korta män

Män kan inte bära skor med synliga klackar. Däremot finns det flera andra knep att ta till för att öka din visuella längd.

Möjligheterna för kvinnor att klä sig i högklackade skor är talrika. Motsvarande möjlighet för män är däremot gömd i skymundan. Samtidigt finns i många fall ett outtalat behov hos män att bli några centimeter längre. Men det finns gott om skor även för män, däribland följande typer:

  • Skor med tjocka sulor som är tillverkade enligt samma koncept som tjejers platåskor. Nackdelen med dessa är emellertid att platån är synlig.
  • Skor, vars hälparti är förhöjt på insidan. Utsidan ger däremot inget sken av att vara anpassad för korta män. Nackdelen med dessa skor är att de kan vara obekväma att dansa i.
  • Vanliga skor med inlägg. Fördelen med inläggen är att du slipper köpa speciella skor. Nackdelen är dock att inläggen bara är någon centimeter höga, eftersom de annars skulle göra skon obekväm.
  • Stövlar med upphöjt hälparti på insidan av skon. Stövlarnas höga skaft gör det omöjligt att ana att skorna anpassats för korta män.
  • Genom att välja gympaskor med tjocka sulor kan du enkelt höja din längd med någon centimeter.

Tips och varningar

Många män vittnar om att det är obekvämt att köra bil med särskilda skor tillverkade i förlängande syfte. Det är upp till dig att avgöra om körning är lämpligt; ett riktmärke är dock att kvinnor brukar avstå från bilkörning med högklackade skor.

Stövlarnas höga skaft gör det omöjligt att ana att skorna anpassats för korta män.

Sponsrade länkar

Sponsrade länkar

Mest populära varumärken
ASOS (2599)
Diesel (2139)
Prada (483)
Nike (381)
Fred Perry (235)
Mest populära kläder
Tröjor (38419)
Byxor (30596)
Klänningar (14756)
Festklänningar (576)
Kostymer (935)
Mest populära skor
Sandaler (6228)
Sneakers (4939)
Högklackade skor (3527)
Herrskor (2826)
Boots (1657)
Övriga produktteman
Elektronik