Sponsrade länkar

Snygga jeans för killar

Vägen till ett par snygga jeans kan vara lång och brokig. I vissa fall blir skräddarsydda jeans den sista utvägen. Se några tips som gör vägen kortare.

Många män undviker att prova jeans i butik och handlar dem på måfå. Att shoppa förefaller hopplöst, vilket gör att många män nöjer sig med att låta klädbutikens personal rekommendera ett par jeans utifrån ögonmått. Som kille bör du:

  • Välja en butik med ett stort utbud av jeans. Varuhus med ett stort antal olika stilar erbjuder sannolikt något som passar din smak.
  • Tänka på att inte alla jeans passar din kroppsbyggnad; i välsorterade butiker kan du välja mellan raka ben, boot cut och jeans med extra långa ben.
  • Undvika jeans med trendiga mönstertryck och prioritera tidlösa modeller. Mönstertrycken riskerar nämligen att bli omoderna efter ett tag.
  • Eftersträva tidlösa trender – prioritera en neutralt förlåtande mörk färg.
  • Ifall du har en ovanlig kroppsform – och är rejält utled på att jeansen aldrig passar – prioritera i så fall ett par skräddarsydda jeans. Då behöver emellertid skräddaren göra några mätningar på midjan, benen och höfterna.

Långlivade jeans

När du väl hittat ett par perfekta jeans – tänk på att tvätta dem på rätt sätt. Knäpp knappar och stäng blixtlåsen, vänd jeansen ut och in samt tvätta byxorna i ljummet vatten.

När du väl hittat ett par perfekta jeans – tänk på att tvätta dem på rätt sätt.

Sponsrade länkar

Sponsrade länkar

Mest populära varumärken
ASOS (2599)
Diesel (2139)
Prada (483)
Nike (381)
Fred Perry (235)
Mest populära kläder
Tröjor (38419)
Byxor (30596)
Klänningar (14756)
Festklänningar (576)
Kostymer (935)
Mest populära skor
Sandaler (6228)
Sneakers (4939)
Högklackade skor (3527)
Herrskor (2826)
Boots (1657)
Övriga produktteman
Elektronik