Sponsrade länkar

Snygga sandaler – tips och förslag

Snygga sandaler bör vara utsmyckade med glänsande material, t.ex. metallinslag och kristaller i remmarna. För att din outfit ska bli snygg bör du även matcha sandalernas färg till övrig klädsel.

Snygga sandaler kan med fördel smyckas ut med accessoarer och flashiga spännen. Här är spelrummet naturligtvis större för damsandaler, varför vi här väljer att fokusera på dessa. Som tjej bör du välja gladiatorsandaler, eller andra sandaltyper med remmar runt anklarna. Remmar i getskinn utsmyckade med kristaller skapar en elegant känsla, särskilt på våren. Detsamma gäller sandaler med pärlor, ornamentik och olika metallaccenter. Ytterligare tips:

  • Sandaler med sexiga ankelband väcker garanterat uppmärksamhet. Tänk på att anpassa färgvalet till din klänning. Svarta klänningar smälter t.ex. väl samman med silverfärgade, kristallprydda sandaler.
  • Färger som guld, turkos, blått och grönt passar bäst på våren, medan ljusa sandaler och sandaletter hör sommaren till.
  • På hösten bör sandalernas färgval däremot anpassas efter naturens skiftningar. Choklad- och gyllenbrunt, vinrött och orangebrunt är lämpliga färgval.

Tips och varningar

Sandaler kan användas både i kombination med klänning och med kjol. En klar fördel med ett par snygga sandaler är att samma sandalpar kan användas på jobbet och på festen, förutsatt att man varierar övrig klädsel.

På hösten bör sandalernas färgval däremot anpassas efter naturens skiftningar.

Sponsrade länkar

Sponsrade länkar

Mest populära varumärken
ASOS (2599)
Diesel (2139)
Prada (483)
Nike (381)
Fred Perry (235)
Mest populära kläder
Tröjor (38419)
Byxor (30596)
Klänningar (14756)
Festklänningar (576)
Kostymer (935)
Mest populära skor
Sandaler (6228)
Sneakers (4939)
Högklackade skor (3527)
Herrskor (2826)
Boots (1657)
Övriga produktteman
Elektronik