Sponsrade länkar

Vårskor för damer

Våren är en övergångstid mellan vinterskor och sommarskor. Därför är det klokt att satsa på ett par billiga vårskor – t.ex. blommiga ballerinor.

Vårmodet handlar om att gå över från mörka färger till lätta, ljusa nyanser. Det är fortfarande för tidigt för sommarens naturvita och pastellfärgade pumps och klackskor, medan vinterskorna definitivt bör läggas åt sidan – om inte annat så åtminstone runt valborg för stora delar av landet. Några tips:

  • När vädret vänder och dagarna blir längre är ballerinaskor i neutrala nyanser med prickar och blommor ett träffsäkert val.
  • Flip-flots i gummi brukar gå hem på våren; dessa kan med fördel dekoreras med spännen och flugor.
  • På våren kan det bli läge att plocka fram klackskorna. Kilklackar är vanligast. På grund av osäkra väderförhållanden bör du prioritera breda kilklackar för att slippa sjunka ner i gyttja eller blött gräs.
  • Eftersom våren är en övergångsperiod mellan sommar- och vintermode – samt att de flesta nya kollektioner kommer först på hösten – är vårmodet i många fall ganska intetsägande. Prioritera därför ett par klassiska vårskor som håller i flera säsonger. Pengarna du sparar kan du istället satsa på ett par snygga sommarskor.

Tips och varningar

Köp gärna vårskor i samband med utförsäljningar. Eftersom den typiska våren är ganska kort (vinterskorna brukar behövas fram till mars, medan sommarskorna kan användas regelbundet fram emot maj) är det ingen nackdel att köpa skor i lågprisbutiker som DinSko och Skopunkten.

Vårmodet handlar om att gå över från mörka färger till lätta, ljusa nyanser.

Sponsrade länkar

Sponsrade länkar

Mest populära varumärken
ASOS (2599)
Diesel (2139)
Prada (483)
Nike (381)
Fred Perry (235)
Mest populära kläder
Tröjor (38419)
Byxor (30596)
Klänningar (14756)
Festklänningar (576)
Kostymer (935)
Mest populära skor
Sandaler (6228)
Sneakers (4939)
Högklackade skor (3527)
Herrskor (2826)
Boots (1657)
Övriga produktteman
Elektronik