Sponsrade länkar

Vinterskor för damer – tips

Damer och tjejer bör välja varma, lyxiga textilier för att se kvinnliga ut även under vinterhalvåret. Velour, sidenlook och mocka är både utmanande och värmande material.

Höstskornas färger ska spegla årstidens förändringar; chokladbruna, röda, plommonfärgade eller guldbruna nyanser ger ifrån sig en varm höstkänsla. Läder, mocka, velour och sidenliknande tyger brukar sammanfalla väl med dessa färger. Ett ytskikt av fuskpäls är en varm rekommendation – även bokstavligt talat. Ytskikt av fuskpäls återfinns idag på alla skotyper – alltifrån stövlar till träskor och ankelboots.

Piffa upp gamla vinterskor

Tjejer har ofta ett överskott av skor hemma. Fundera därför i första hand om det går att piffa upp gamla vinterskor genom att byta snören, klistra fast paljetter eller rent av måla om skorna. Bara för att det är vinter behöver inte skorna vara trista och intetsägande.

Några tips för dig som behöver köpa nya skor:

  • Planera skoköpet på förhand. Kanske behöver du köpa ett eller flera par?
  • Satsa på ett par knähöga bruksskor. På så sätt fungerar skorna även som benvärmare – skorna kan kombineras med kjol eller klänning även vintertid.
  • Tänk också på att välja skor/stövlar som skyddar mot fukt och väta. Klack och sula bör vara vattentäta. Granska särskilt övergångarna mellan sula och klack samt eventuella sömmar.

Granska särskilt övergångarna mellan sula och klack samt eventuella sömmar.

Sponsrade länkar

Sponsrade länkar

Mest populära varumärken
ASOS (2599)
Diesel (2139)
Prada (483)
Nike (381)
Fred Perry (235)
Mest populära kläder
Tröjor (38419)
Byxor (30596)
Klänningar (14756)
Festklänningar (576)
Kostymer (935)
Mest populära skor
Sandaler (6228)
Sneakers (4939)
Högklackade skor (3527)
Herrskor (2826)
Boots (1657)
Övriga produktteman
Elektronik