Sponsrade länkar

Vinterskor för herrar – tips

Vinterskor för herrar kan vara både ankellånga och korta. Pälsfoder och rafflad gummisula är att rekommendera. Kängor är något mindre formella än kortare skovarianter.

Kängor eller korta, fodrade läderskor? Den frågan ställer sig många män inför köpet av vinterskor. Korta läderskor med snörning är alternativet för den som måste klä sig affärsmässigt även på vintern, medan kängor är till för den som föredrar bekvämlighet. Du som väljer kortare skovarianter bör tänka på att välja vinterskor med vattentät gummisula som samtidigt ser sofistikerade ut. Svarta lackskor med foder är det enda valet för dig som av affärsmässiga skäl måste gå klädd i svart kostym. Du som inte trivs i svarta lackskor med snörning kan istället välja skor som försluts med blixtlås, även om sådana är mera ovanliga.

Vinterskor av vardagstyp

Sneakers i vintagestil är ett värdigt vardagsalternativ till den traditionella tennisskon, även på vintern. Även om vintagesneakers knappast ser nya ut, är de både varmare och flashigare än klassiskt tråkiga tennisdojor.

Tips och varningar

  • I valet av vinterskor är det väsentligt att välja en vattentät gummisula.
  • Tänk också på att sulan måste ha tillräckliga mönster för att få ett godtagbart grepp på is och vatten. Du som bor norr om Stockholm bör dessutom välja en sko med ett varmt skinnfoder.

Du som inte trivs i svarta lackskor med snörning kan med fördel välja skor som försluts med blixtlås.

Sponsrade länkar

Sponsrade länkar

Mest populära varumärken
ASOS (2599)
Diesel (2139)
Prada (483)
Nike (381)
Fred Perry (235)
Mest populära kläder
Tröjor (38419)
Byxor (30596)
Klänningar (14756)
Festklänningar (576)
Kostymer (935)
Mest populära skor
Sandaler (6228)
Sneakers (4939)
Högklackade skor (3527)
Herrskor (2826)
Boots (1657)
Övriga produktteman
Elektronik