Sponsrade länkar

Accessoarer till aftonklänningar

Aftonklänningen är ett högtidsplagg. Eftersom aftonklänningen är enkel till färg och form blir din totala outfit mycket beroende av vilka accessoarer du använder. Välj dem därför med största omsorg.

Aftonklänningen är en högtidsdräkt, varför smycken och accessoarer bör väljas med stor omsorg. Smycken och tillbehör ska utstråla stillfull elegans, inte lyx och glamour. Vad gäller skorna är kilklackar inte att rekommendera; använd istället eleganta damskor med små anspråkslösa klackar.

Aftonklänningar med handväska

Aftonklänningar kan med fördel kombineras med handväska. Undvik stora väskor med axelrem och prioritera istället små kuvertväskor med handledsrem. Under vinterhalvåret kan du behöva kombinera aftonklänningen med lämpligt ytterplagg. Välj i så fall en äkta päls som inte räcker ända till marken, då långa pälsar gör klänningen rynklig. Med tanke på att ytterplagget ändå ska tas av, är valet inte helt avgörande. Sjalen bör däremot väljas med största omsorg, eftersom den ibland följer med in på själva festen.

Tillbehören anger fokus

Aftonklänningar är alltid enfärgade och harmoniska i det att färg och mönster är lika från topp till tå. Klänningens enkelhet leder automatiskt till att tillbehör och accessoarer anger fokus; en sjal markerar t.ex. ansiktet medan ett bälte riktar fokus på midjan. Skor som avviker mycket från själva klänningen riktar naturligtvis fokus på ben- och fotparti.

Undvik stora väskor med axelrem och prioritera istället små kuvertväskor med handledsrem.

Sponsrade länkar

Sponsrade länkar

Mest populära varumärken
ASOS (2599)
Diesel (2139)
Prada (483)
Nike (381)
Fred Perry (235)
Mest populära kläder
Tröjor (38419)
Byxor (30596)
Klänningar (14756)
Festklänningar (576)
Kostymer (935)
Mest populära skor
Sandaler (6228)
Sneakers (4939)
Högklackade skor (3527)
Herrskor (2826)
Boots (1657)
Övriga produktteman
Elektronik