Sponsrade länkar

Shoppingguider Klänningar

Bära vita klänningar

Vita klänningar hör till det tidlösa, svenska sommarmodet. Tänk dock på att inte smycka ut dig alltför mycket – i annat fall kan du tas för en brud.

Hur hitta den bästa klänningen?

Din kroppsform spelar lika stor roll som din personliga klädstil vid valet av klänning. Gör aldrig avkall på din stil – men låt gärna kroppens utseende avgöra utgången i valet av klänning.

Köpa cocktailklänning

Se några grundläggande råd och tips om hur du bäst ska välja cocktailklänning. Tänk på att cocktailklänningar kan variera stort vad gäller formalitet.

Enkel brudklänning – tips

Enkla brudklänningar är särskilt lämpliga för utomhusbröllop under sommarhalvåret. På kyrkbröllop dominerar fortfarande traditionella bröllopsklänningar.

Billig studentklänning – tips

Nyblivna studenter efterlyser billiga klänningar mer än någon annan grupp. Se några tips om hur du minimerar kostnaderna för din studentklänning.

Köpa linneklänningar

Linneklänningar är vanligen enkla, ljusa sommarklänningar som bärs i kombination med sandaler. Tänk dock på att linne är en tygsort – det är därför möjligt att hitta linneklänningar i många olika varianter.

Bära kort klänning – tips

Korta klänningar är informella; det är generellt sett mer acceptabelt att klä sig i miniklänningar om man är ung.

Bära röd klänning – enkel vägledning

Rött är sött, förutsatt att klänningen är genomtänkt – både vad gäller stil och färgnyans. Mörka tjejer passar t.ex. bra i knallröda klänningar.

Accessoarer till svarta klänningar

Svarta klänningar – i synnerhet ”den lilla svarta” har blivit populära tack vare sin flexibla funktion som basplagg på cocktailpartyn. Anonymiteten hos svarta klänningar skapar däremot ett ökat behov av accessoarer.

Bröllopsklänning – typ vintage

Att gifta sig iklädd en äkta vintageklänning lockar många. Men det är inte alltid lätt att hitta en passande variant. Nya, vintageinspirerade klänningar är också ett alternativ.

Hur bära miniklänning?

Miniklänningen upplevs idag som lite retro. Därför är den inte något obligatoriskt plagg i garderoben. Klänningen bör i första hand användas av den som vill synas i offentligheten.

Hyra brudklänning – tips och råd

Att hyra bröllopsklänning är ett utmärkt alternativ för den som inte känner behov av att spara klänningen som släktklenod.

Klänning till vårbröllop

Ljusa färger – men inte vitt – bör vara målet för den som vill klä sig snyggt inför vårbröllopet. Undvik klänningar med mycket spets och volanger – du som gäst får under inga omständigheter glänsa mer än bruden.

Köpa bröllopsklänning – tips

Se till att få ett köpekontrakt med exakta specifikationer efter att du valt rätt klänning. Prova dig fram innan du slår till och prova olika stilar med ett öppet sinne.

Sälja brudklänning på nätet

Att behålla sin bröllopsklänning är ekonomiskt oförsvarbart och ett beslut som i första hand fattas med hjärtat. Räkna med att åtminstone få ut halva inköpspriset vid försäljning.

Brudklänning vintage

Att gifta sig i vintage är ingen dum idé. Tänk dock på att köpa en några storlekar större klänning än din vanliga storlek medger.

Köpa begagnad brudklänning

Brudklänningar är säkra att köpa begagnade. Eftersom de bara använts en enda gång, är majoriteten av klänningarna i absolut nyskick. Var uppmärksam på fläckar och slitna sömmar.

Accessoarer till aftonklänningar

Aftonklänningen är ett högtidsplagg. Eftersom aftonklänningen är enkel till färg och form blir din totala outfit mycket beroende av vilka accessoarer du använder. Välj dem därför med största omsorg.

Klänningar till bröllop på hösten

Hösten är färgernas tid, även i fråga om bröllopsklänningar. På hösten har du chans att klä dig i färgsprakande klänningar med blommönster. Mörka och gyllenbruna färger är också helt i sin ordning.

Röra sig i brudklänning

Att röra sig i en brudklänning är svårt. Genom att använda klänningen flera gånger innan bröllopet, får du en känsla för hur det är att röra sig i den. Tänk på att använda ett par bekväma skor.

Svart cocktailklänning – skor

Den svarta cocktailklänningens stora fördel är möjligheten att fritt välja skor. Svarta klänningar är oerhört bra basplagg eftersom accessoarerna – inte själva klänningen – skapar det där lilla extra.

Satinklänning – hur tvätta?

Satinklänningar är känsliga för tvätt och bör därför tvättas skonsamt. Handtvätt är det i särklass bästa alternativet.

Tvätta brudklänning

Tvätta din brudklänning för hand, gärna i ljummet vatten och med ett milt allrengöringsmedel.

Mest populära varumärken
ASOS (2599)
Diesel (2139)
Prada (483)
Nike (381)
Fred Perry (235)
Mest populära kläder
Tröjor (38419)
Byxor (30596)
Klänningar (14756)
Festklänningar (576)
Kostymer (935)
Mest populära skor
Sandaler (6228)
Sneakers (4939)
Högklackade skor (3527)
Herrskor (2826)
Boots (1657)
Övriga produktteman
Elektronik