Sponsrade länkar

Bära röd klänning – enkel vägledning

Rött är sött, förutsatt att klänningen är genomtänkt – både vad gäller stil och färgnyans. Mörka tjejer passar t.ex. bra i knallröda klänningar.

Rött är rätt – förutsatt att du vill stå i centrum vid nästa cocktailparty. Alla vågar inte välja en klänning i rött, eftersom färgen är iögonfallande på ett djärvt och utmanande sätt. Välj en röd klänning i en stil som passar din figur; många röda klänningar har antingen vågor och volanger. Då uppfattas de som mycket sexiga och åtråvärda. Du som eftersträvar en mer blygsam klädsel – välj en röd klänning utan vare sig vågor eller volangmönster.

Välj en röd nyans som passar din hudfärg

Var noga med sminkning och val av färgton. En klarröd färg passar bäst på tjejer som är mörka i huden (och håret), medan bleka tjejer bör prioritera en ljusröd nyans. Klara, röda toner skapar nämligen ingen snygg kontrast mot blekvita ansikten och ben. Prova dig fram tills du är nöjd med resultatet. Övriga tips:

  • Du som bär en tight, röd klänning – undvik underkläder, alternativt välj ett par trosor utan skarpa linjer.
  • En röd klänning väljs för att skapa uppmärksamhet. Du som väljer en kortare röd klänning som blottar benpartiet – undvik att bära snygga strumpor. Ett klantigt tips, kan tyckas. Men i annat fall leder du bort uppmärksamheten från själva klänningen till dina ben.
  • Sminka dig rätt. Röda klänningar kräver en omsorgsfull sminkning. Rött läppstift och svart ögonskugga är att rekommendera. Resten av sminkningen får gärna vara mer diskret.
  • Sist men inte minst – räkna med att en röd festklänning kostar lite mer. Eftersom rött drar till sig uppmärksamhet är det extra viktigt att du inte ser billig ut i din röda klänning.

Eftersom rött drar till sig uppmärksamhet är det extra viktigt att du inte ser billig ut i din röda klänning.

Sponsrade länkar

Sponsrade länkar

Mest populära varumärken
ASOS (2599)
Diesel (2139)
Prada (483)
Nike (381)
Fred Perry (235)
Mest populära kläder
Tröjor (38419)
Byxor (30596)
Klänningar (14756)
Festklänningar (576)
Kostymer (935)
Mest populära skor
Sandaler (6228)
Sneakers (4939)
Högklackade skor (3527)
Herrskor (2826)
Boots (1657)
Övriga produktteman
Elektronik