Sponsrade länkar

Billig studentklänning – tips

Nyblivna studenter efterlyser billiga klänningar mer än någon annan grupp. Se några tips om hur du minimerar kostnaderna för din studentklänning.

En av de svåraste utmaningarna inför studentfesten är att hitta en enkel klänning som passar både utspark, bal och efterfest. Gå till väga enligt följande:

  • Leta klänning med ett öppet sinne. Leta inte bara i butiker och kataloger, utan fråga även äldre vänner, grannar och släktingar (som delar din kroppsfigur) om de har någon klänning att låna ut. Du som inte vill låna klänning bör i första hand fråga din lokala second hand butik. Sannolikt är urvalet begränsat, men priserna betydlig lägre än hos övriga detaljister.
  • Tidningsannonser, eBay, Tradera eller Blocket är andra möjliga inköpsställen. Välj en klänning nära dig, så att du kan åka och prova den. På så sätt minimerar du riskerna med köpet.
  • Du som har en erfaren sömmerska eller vän med sytalanger – kom överens om att få en skräddarsydd studentklänning till ett mycket förmånligt pris.
  • Handla om möjligt din studentklänning på nätet.

Tips och varningar

Samtidigt som du letar bröllopsklänning bör du även hålla utkik efter passande skor och accessoarer. Tänk också på att vissa tyger är dyrare än andra – utan att för den sakens skull vara snyggare.

Du som har en erfaren sömmerska eller vän med sytalanger i släkten – kom överens om att få en skräddarsydd studentklänning till ett mycket förmånligt pris.

Sponsrade länkar

Sponsrade länkar

Mest populära varumärken
ASOS (2599)
Diesel (2139)
Prada (483)
Nike (381)
Fred Perry (235)
Mest populära kläder
Tröjor (38419)
Byxor (30596)
Klänningar (14756)
Festklänningar (576)
Kostymer (935)
Mest populära skor
Sandaler (6228)
Sneakers (4939)
Högklackade skor (3527)
Herrskor (2826)
Boots (1657)
Övriga produktteman
Elektronik