Sponsrade länkar

Köpa begagnad brudklänning

Brudklänningar är säkra att köpa begagnade. Eftersom de bara använts en enda gång, är majoriteten av klänningarna i absolut nyskick. Var uppmärksam på fläckar och slitna sömmar.

Den som vill köpa bröllopsklänning till ett rimligt pris gör rätt i att köpa sin brudklänning begagnad. Få andra plagg är säkrare att köpa begagnade än just bröllopsklänningar, som bara använts en enda gång. Gå till väga i följande steg:

  • Plocka fram några aktuella kataloger med brudklänningar. Anteckna de designers vars klänningar faller dig i smaken. På så sätt begränsar du ditt val.
  • Besök butiker som säljer begagnad bröllopsutrustning; prova begagnade klänningar i alla tänkbara stilar.
  • Kontrollera fläckar och missfärgningar på klänningarna. Att rengöra brudklänningar är i vissa fall lika dyrt som själva klänningen.
  • Bläddra även bland privatannonser på nätet. I så fall kan du räkna med att köpa din brudklänning betydligt billigare än i bröllopsbutiker. Välj webbplatser där du kan sortera klänningar efter storlek.
  • Prova nya klänningar i butiker i din närhet. Skriv sedan upp klänningar du gillar och leta efter dem på begagnatmarknaden. Om du lyckas hitta en begagnad klänning i din storlek – som du redan provat i butik – kan du med fördel beställa den mot postförskott.

Tips och varningar

Lägg även in en annons på olika annonsportaler att du är intresserad av att köpa bröllopsklänningar från specifika tillverkare. Hitta även en bra skräddare som kan göra mindre justeringar till en låg kostnad.

Att rengöra brudklänningar är i vissa fall lika dyrt som själva klänningen.

Sponsrade länkar

Sponsrade länkar

Mest populära varumärken
ASOS (2599)
Diesel (2139)
Prada (483)
Nike (381)
Fred Perry (235)
Mest populära kläder
Tröjor (38419)
Byxor (30596)
Klänningar (14756)
Festklänningar (576)
Kostymer (935)
Mest populära skor
Sandaler (6228)
Sneakers (4939)
Högklackade skor (3527)
Herrskor (2826)
Boots (1657)
Övriga produktteman
Elektronik