Sponsrade länkar

Köpa bröllopsklänning – tips

Se till att få ett köpekontrakt med exakta specifikationer efter att du valt rätt klänning. Prova dig fram innan du slår till och prova olika stilar med ett öppet sinne.

I samband med att du köper bröllopsklänning gäller det att beakta flera faktorer. Sannolikt har du en viss budget att hålla dig till, varför du bör uppmärksamma de extra merkostnader som traditionella klänningar alltid för med sig, däribland slöja och underklänning. Några viktiga saker att tänka på inför valet av klänning:

  • Klänningar med mycket spets och krusiduller kostar mer än mer neutrala klänningar. Avgör själv vad du tycker är snyggast.
  • Har du fastnat för en viss typ av klänning? Var ändå öppen för att prova olika stilar. Många klänningar ser helt annorlunda ut på kroppen än på galgen.
  • Du som köper en bröllopsklänning kommer sannolikt att få underteckna ett köpekontrakt. Kontrollera att informationen i kontraktet överensstämmer med de specifikationer som du beställt. Eventuella måttanpassningar som gjorts på klänningen bör också framgå av kontraktet. Se även till att klänningens designer, storlek och måttangivelser omnämns på kontraktet.

Tips och varningar

Tänk också på att anpassa klänningen till den plats där bröllopet äger rum. Kyrkbröllop i all ära, men idag finns det faktiskt många alternativ. Strandbröllop, fjällbröllop, vigsel under jorden, båtbröllop eller bröllop i flygplanstorn är några alternativ. Klänningen får gärna anpassas specifikt till platsens speciella stämning och karaktär. Klänningar med marinmotiv på skeppsbröllop är t.ex. ett snyggt och träffsäkert val.

Klänningen får gärna anpassas specifikt till platsens speciella stämning och karaktär.

Sponsrade länkar

Sponsrade länkar

Mest populära varumärken
ASOS (2599)
Diesel (2139)
Prada (483)
Nike (381)
Fred Perry (235)
Mest populära kläder
Tröjor (38419)
Byxor (30596)
Klänningar (14756)
Festklänningar (576)
Kostymer (935)
Mest populära skor
Sandaler (6228)
Sneakers (4939)
Högklackade skor (3527)
Herrskor (2826)
Boots (1657)
Övriga produktteman
Elektronik