Sponsrade länkar

Accessoarer till svarta klänningar

Svarta klänningar – i synnerhet ”den lilla svarta” har blivit populära tack vare sin flexibla funktion som basplagg på cocktailpartyn. Anonymiteten hos svarta klänningar skapar däremot ett ökat behov av accessoarer.

Svarta klänningar – i synnerhet cocktailvarianter – är viktiga för många kvinnor. Eftersom svarta klänningar (inte minst korta modeller) är anonyma utan accessoarer är valet av skor, smycken och bälte viktigare för din totala outfit än själva klänningen. Några tips på vägen till en bra outfit med svarta klänningar som bas:

  • Prioritera ett par svarta skor om det rör sig om en formell tillställning. I annat fall är marinblått eller vitt snygga skofärger som väl smälter samman med svarta klänningar.
  • Väskan som bärs ihop med klänningen får gärna vara tillverkad i samma färg och material som skorna. Väska och skor skapar således en klädsam kontrast till den svarta klänningen.
  • Bär gärna rikligt med diamanter, pärlor, guld och silver.
  • Även bältet bör anpassas till skor och väska vad gäller färg.

Tips och varningar

En outfit med svarta klänningar som bas kräver rikligt med accessoarer för att inte uppfattas som tråkig. Tänk dock på att accessoarerna måste uppvisa en röd tråd sinsemellan. De måste kännas organiserade och inte skapa kaos.

En outfit med svarta klänningar som bas kräver rikligt med accessoarer för att inte uppfattas som tråkig.

Sponsrade länkar

Sponsrade länkar

Mest populära varumärken
ASOS (2599)
Diesel (2139)
Prada (483)
Nike (381)
Fred Perry (235)
Mest populära kläder
Tröjor (38419)
Byxor (30596)
Klänningar (14756)
Festklänningar (576)
Kostymer (935)
Mest populära skor
Sandaler (6228)
Sneakers (4939)
Högklackade skor (3527)
Herrskor (2826)
Boots (1657)
Övriga produktteman
Elektronik