Sponsrade länkar

Hur bära miniklänning?

Miniklänningen upplevs idag som lite retro. Därför är den inte något obligatoriskt plagg i garderoben. Klänningen bör i första hand användas av den som vill synas i offentligheten.

Designers som Proenza Schouler, Marc Jacobs och Doo Ri har under senare år inspirerat många kvinnor att bära miniklänning. Denna klänning är inte längre högsta mode och således inget måste i varje tjejgarderob. Miniklänningen är dock ett träffsäkert val för de tjejer och kvinnor som inte räds för att visa sina ben. Några sätt att bära miniklänning:

  • Kombinera klänningen med platta skor eller sandaler ifall du eftersträvar en vardaglig outfit. Högklackade skor med kilklack är ett desto sexigare alternativ, som idag upplevs som aningen retro.
  • Miniklänningar bör bäras med leggings eller strumpbyxor under årets kalla månader. På vintern bör du se till att välja en matchande halsduk och stövlar.
  • Miniklänningar varierar i längd. Superkorta klänningar är högst informella, medan knälånga miniklänningar i princip kan användas som vardagsklädsel (många skoluniformer för tjejer kan anses bestå av miniklänningar). Vilken längd som passar din kroppsform bör du själv avgöra. Var inte rädd för att posera framför spegeln i provrummet.

Tips och varningar

Den som väljer en miniklänning vill förmodligen bli sedd. Räkna därför med både beröm och kommentarer från din omgivning – i synnerhet om du visar dig i en kortkort miniklänning ute på stan.

Miniklänningar bör bäras med leggings eller strumpbyxor under årets kalla månader.

Sponsrade länkar

Sponsrade länkar

Mest populära varumärken
ASOS (2599)
Diesel (2139)
Prada (483)
Nike (381)
Fred Perry (235)
Mest populära kläder
Tröjor (38419)
Byxor (30596)
Klänningar (14756)
Festklänningar (576)
Kostymer (935)
Mest populära skor
Sandaler (6228)
Sneakers (4939)
Högklackade skor (3527)
Herrskor (2826)
Boots (1657)
Övriga produktteman
Elektronik