Sponsrade länkar

Hyra brudklänning – tips och råd

Att hyra bröllopsklänning är ett utmärkt alternativ för den som inte känner behov av att spara klänningen som släktklenod.

Bröllopet är förhoppningsvis en engångsföreteelse – och den som gifter om sig vill troligtvis inte bära samma klänning två gånger. Att hyra bröllopsklänning för en bråkdel av inköpspriset är således inget dumt alternativ. Du kan välja mellan att enbart hyra brudklänning eller hyra både klänning och accessoarer.

Hyr klänning steg för steg

Hyr brudklänning i följande etapper:

  • Bestäm dig om du över huvud taget kan tänka dig att hyra bröllopsklänning. Hur viktigt/oviktigt är det för dig att behålla klänningen som släktklenod? Kom ihåg att du fortfarande kan ångra dig och istället köpa din bröllopsklänning.
  • Hitta en renommerad uthyrare. Välj uthyrare utifrån referenser och rekommendationer.
  • Kom ihåg att det tar tid att hitta en passande brudklänning. Välj en uthyrare med stort utbud så att du får en klänning som verkligen passar. Det är möjligt att göra mindre justeringar (ibland mot extra avgift) på klänningen, men dessa motsvarar aldrig den passform som en skräddarsydd brudklänning erbjuder.
  • Köp inte tillbehör till en klänning som du ändå inte äger. Därför bör du fråga efter paketerbjudanden med accessoarer, smycken, underkjolar, skor och tiara. BH och mera intima underkläder bör du dock köpa själv.
  • Lusläs hyreskontraktet. Vilka villkor gäller vid skador och fläckar? Lönar det sig att teckna en försäkring?

Tips och varningar

Den som gifter sig på andra sidan jorden bör ha god framförhållning och hyra sin klänning hemma, såvida man inte anländer till platsen för bröllopet i mycket god tid.

Välj en uthyrare med stort utbud så att du får en klänning som verkligen passar.

Sponsrade länkar

Sponsrade länkar

Mest populära varumärken
ASOS (2599)
Diesel (2139)
Prada (483)
Nike (381)
Fred Perry (235)
Mest populära kläder
Tröjor (38419)
Byxor (30596)
Klänningar (14756)
Festklänningar (576)
Kostymer (935)
Mest populära skor
Sandaler (6228)
Sneakers (4939)
Högklackade skor (3527)
Herrskor (2826)
Boots (1657)
Övriga produktteman
Elektronik