Sponsrade länkar

Köpa linneklänningar

Linneklänningar är vanligen enkla, ljusa sommarklänningar som bärs i kombination med sandaler. Tänk dock på att linne är en tygsort – det är därför möjligt att hitta linneklänningar i många olika varianter.

Linneklänningar är tidlösa klassiker och sammanfattar sommartrenderna både på landsbygden och i stadsmiljö. Linnetyget medför ett mjukt utseende, samtidigt som tyget är enkelt och mångsidigt; enkelheten hos tyget ökar friheten i valet av accessoarer. Kontrollera i första hand följande innan du köper en linneklänning:

  • Kontrollera hur linnetyget ska tvättas. Vissa linnetextilier kräver kemtvätt. Du om vill ha en linneklänning för vardagsbruk – prioritera linnetextilier som tål maskintvätt.
  • Välj en fodrad linneklänning för att reducera fettbildning. En fodrad klänning håller dessutom i fler säsonger än en ofodrad modell.
  • Grova linnetextilier slits ofta när de berörs. En vardagsklänning bör därför inte vara grövre än nödvändigt.
  • När du köper en färgad linneklänning – räkna med att plagget kommer att blekna med tiden. Av denna anledning är naturfärgade linneklänningar särskilt populära.

Tips och varningar

Vanligtvis förknippar vi linneklänningar med enkla sommarklänningar av knä- eller ankellängd. Denna uppfattning är delvis missvisande, eftersom linne är en tygsort – ingen klänningsort. Därför kan du räkna med att hitta linneklänningar i olika färger, mönster, längder och stilar.

Grova linnetextilier slits ofta när de utsätts för beröring. En vardagsklänning bör därför inte vara grövre än nödvändigt.

Sponsrade länkar

Sponsrade länkar

Mest populära varumärken
ASOS (2599)
Diesel (2139)
Prada (483)
Nike (381)
Fred Perry (235)
Mest populära kläder
Tröjor (38419)
Byxor (30596)
Klänningar (14756)
Festklänningar (576)
Kostymer (935)
Mest populära skor
Sandaler (6228)
Sneakers (4939)
Högklackade skor (3527)
Herrskor (2826)
Boots (1657)
Övriga produktteman
Elektronik